Nyheter

Fortsatt ledige plasser på storbandkurs

Spiller du trombone, bass, trommer eller piano, er det fortsatt muligheter for å delta på sommerens storbandhappening.

På bildet over: Hedvig Mollestad Thomassen – kompinstruktør på storbandkurs (foto: Arve Kjersheim)

Arrangørene, Østnorsk jazzsenter og Hedmark & Oppland musikkråd, har opplevd stor interesse og mange påmeldinger til årets kurs, men søker fortsatt etter noen flere deltakere for at rekkene skal bli fulle.

Til ungdomsbandet, som skal ledes av Mathilde Grooss Viddal, søker arrangørene etter to trombonister, én trommeslager og én bassist.

Til voksenbandet, som skal ledes av den svenske trompetisten og komponisten Ann-Sofi Söderqvist, mangler det nå en pianist.

Mathilde Grooss Viddal leder ungdomsstorbandet. Foto: Andreas Ulvo
Mathilde Grooss Viddal leder ungdomsstorbandet. Foto: Andreas Ulvo

Sommerkurset går av stabelen på Arbeiderbevegelsens folkehøgskole Ringsaker 4.-9. august, og arrangerers i år for sjette år på rad. I tillegg til Mathilde Grooss Viddal og Ann-Sofi Söderqvist, som skal lede hvert sitt band, er Børge-Are Halvorsen (saxofon), Eivind Lønning (trompet), Kristoffer Kompen (trombone) og Hedvig Mollestad Thomassen (komp) engasjert som instrumentlærere. Les mer om instruktørscoopet til storbandkurset her.

Påmelding og mer informasjon på www.storbandsommerkurs.no – første musikant til mølla!

Fra forsiden

Intervju

OJKOS spelar Sol Léna–Schroll

Den franske saksofonisten Sol Léna-Schroll har teke med seg trioen til hans første verk for OJKOS - og lagar soleis ei musikalsk foreining mellom det franske og det norske.