Nyheter

Oppdaterte smittevernregler for Oslo

Fra og med tirsdag 29.sep kl 12 gjelder nye smittevernregler for Oslo kommune.

Byrådet i Oslo innfører følgende nye regler:

  • Påbud om munnbind i kollektivtransporten. Passasjerer som reiser fra nabokommunene til eller gjennom Oslo, oppfordres til å ta på munnbind når reisen starter.
  • På arrangementer og konserter gjelder 1-meters regelen og grensen på 200 personer fortsatt. I tillegg skal publikum tildeles fast plass og på skjenkesteder skal gjestene registreres. 
  • På arrangementer og konserter hvor publikum IKKE tildeles fast plass, endres grensen til maks 50 personer.

De nye reglene gjelder fra og med tirsdag 29. september kl 12. Kommunen informerer videre om at tiltakene blir vurdert om 14 dager.

For jazzklubbene i Oslo er det med andre ord ingen endring så lenge publikum tildeles sitteplass ved ankomst. Minglig er fortsatt ikke tillatt!

Kilde: Oslo.kommune.no

https://www.oslo.kommune.no/politikk/byradet/pressemeldinger/28-september-byradet-innforer-nye-tiltak-mot-spredning-av-koronaviruset 

 

Øving

Når det gjelder øvinger med band, storband, orkestre o.l., har Oslo musikkråd fått avklart at de nye tiltakene ikke endrer vilkår for musikkøvelser, så lenge man følger Norsk musikkråds smittevernveileder.

 

 

Tekst: Kari Grete Jacobsen, Østnorsk jazzsenter 

Fra forsiden

Nyheter

Improvisasjonsverksted for ungdom

Østnorsk jazzsenter inviterer til improvisasjonsverksted for musikere i alderen 13 til 21 år. Deltakerne må kunne spille et instrument rimelig bra, men trenger ikke å beherske improvisasjon fra før.