IJO Ung – Innlandet ungdomsjazzorkester

Innlandet musikkråd og Østnorsk jazzsenter presenterer:

IJO Ung – Innlandet ungdomsjazzorkester 2018

Vi inviterer Hedmark- og Opplandungdom i alderen 15 til 20 år til å bli med i IJO Ung – Innlandet ungdomsjazzorkester. Vi startet opp høsten 2018 med tre helgesamlinger + en konsert under Dølajazz.

Hvis du har lyst til å spille storbandmusikk under profesjonell musikalsk ledelse, lære mer om jazz, improvisasjon og komponering, og i tillegg møte mange andre musikkinteresserte, er dette noe for deg!

Meld deg på her!

Nilas Granseth, foto:Johannes Granseth

Musikalsk leder er trombonist Nilas Granseth med jazzutdanning fra Norges musikkhøgskole. Han er opprinnelig fra Lillehammer og trådte sine barnesko i skolekorps før han begynte på musikklinja på Vinstra VGS. Nilas spiller med en rekke ulike band og orkestre, fra storband til hornorkester og korps.  Han er også ofte å finne i blåserekka for Vidar Busk, Lemaitre, Silya and the Sailors og ikke minst i Østlandets eget Ensemble Denada. I disse dager er han plateaktuell med utgivelsen NilasaliN med egenkomponert musikk.

 

Ikke nok med Nilas, men vi har i tillegg fått med Eirin Lien som hjelpeinstruktør og administrator. Eirin er utdannet lektor, og jobber til daglig i Innlandet musikkråd. Hun har sin musikalske og administrative bakgrunn fra ulike storband og korps. Eirin leder også Tynset Jazzklubb, og har erfaring som tekniker fra flere festivaler.

 

Planlagte aktiviteter 2019:

  • 29-31. mars – øvingshelg, Gran på Hadeland
  • 4. mai – øving, Hamar
  • 10-11. mai – øvingshelg og KONSERT på Anjazz, Hamar
  • 8. – 11. aug – Ungjazz @ Sentralen, Oslo
  • 11. aug – KONSERT @ Oslo jazzfestival, Victoria Nasjonal jazzscene

Gjennomførte aktiviteter 2018:

  • 21-23. september – øvingshelg Toneheim folkehøgskole, Hamar
  • 19-20. oktober – øvingshelg, Hammartun skole, Lillehammer
  • 20. oktober – konsert Dølajazz
  • 23-25. november – øvingshelg Friscena, Gjøvik

IJO Ung er støttet av Hedmark fylkeskommune, Oppland fylkeskommune, Sparebankstiftelsen DNB, Musikkens studieforbund og Frifond/Norsk musikkråd. Vi takker også Toneheim folkehøgskole, Hammartun skole og Viken folkehøgskole for lån av lokaler i 2018.

Gratis deltagelse.

Meld deg på her!

 

Fra forsiden