IJO Ung – Innlandet ungdomsjazzorkester

Hedmark og Oppland musikkråd og Østnorsk jazzsenter presenterer:

IJO Ung – Innlandet ungdomsjazzorkester 2018

Vi inviterer Hedmark- og Opplandungdom i alderen 15 til 20 år til å bli med i IJO Ung – Innlandet ungdomsjazzorkester. Vi starter opp høsten 2018 med tre helgesamlinger + en konsert under Dølajazz.

Hvis du har lyst til å spille storbandmusikk under profesjonell musikalsk ledelse, lære mer om jazz, improvisasjon og komponering, og i tillegg møte mange andre musikkinteresserte, er dette noe for deg!

Meld deg på her!

Nilas Granseth, foto:Johannes Granseth

Musikalsk leder er trombonist Nilas Granseth med jazzutdanning fra Norges musikkhøgskole. Han er opprinnelig fra Lillehammer og trådte sine barnesko i skolekorps før han begynte på musikklinja på Vinstra VGS. Nilas spiller med en rekke ulike band og orkestre, fra storband til hornorkester og korps.  Han er også ofte å finne i blåserekka for Vidar Busk, Lemaitre, Silya and the Sailors og ikke minst i Østlandets eget Ensemble Denada. I disse dager er han plateaktuell med utgivelsen NilasaliN med egenkomponert musikk.

 

Kåre Nordseth

 

Ikke nok med Nilas, men vi har i tillegg fått med Kåre Nordseth som hjelpeinstruktør og administrator. Kåre  jobber på Teater Innlandet som tekniker, men har jobbet frilans for masse musikere, ensembler og festivaler i 25år. Han er produsent, dirigent, orkesterleder, arrangør og trombonist i forskjellige sammenhenger, og leder blant annet produksjonene Nor-Døst og blåseorkesteret Syd-Vest. I tillegg er han teknisk leder for
Festspillene i Elverum, Hamar Jazzfestival AnJazz og
Ungdomssymfonikerne.

 

Planlagte aktiviteter 2018:

  • 21-23. september – øvingshelg Toneheim folkehøgskole, Hamar
  • 19-20. oktober – øvingshelg, Hammartun skole, Lillehammer
  • 20. oktober – konsert Dølajazz
  • 23-25. november – øvingshelg Friscena, Gjøvik

IJO Ung er støttet av Hedmark fylkeskommune, Oppland fylkeskommune, Sparebankstiftelsen DNB, Musikkens studieforbund og Frifond/Norsk musikkråd. Vi takker også Toneheim folkehøgskole, Hammartun skole og Friscena/Gjøvik kultursenter for lån av lokaler.

Gratis deltagelse.

Meld deg på her!

 

Fra forsiden

Nyhet

Slippfest for Oslo 14

Torsdag 13.sep feirer vokalensemblet Oslo 14 sin andre plateutgivelse med konsert på Nasjonal jazzscene Victoria

Nyhet

Fire dagers evighet – et reisebrev fra tur til Jazz Baltica med AOJO.

Hedmark og Oppland musikkråd og Østnorsk jazzsenter presenterer: IJO Ung – Innlandet ungdomsjazzorkester 2018 Vi inviterer Hedmark- og Opplandungdom i alderen 15 til 20 år til å bli med i IJO Ung – Innlandet ungdomsjazzorkester. Vi starter opp høsten 2018 med tre helgesamlinger + en konsert under Dølajazz. Hvis du har lyst til å spille storbandmusikk […]