Nyheter

Infomøter om støtteordningene

Mandag 21.januar arrangerer Østnorsk jazzsenter separate infomøter for musikere og for arrangører om de ulike støtteordningene. Norsk kulturråd kommer og informerer om sine ordninger

I samarbeid med Gramart og Oslo musikkråd avholder Østnorsk jazzsenter to separate infomøter i sine lokaler på Schous kulturbryggeri i Oslo:

Fondssøkerkurs for musikere og artister man. 21.jan kl 17 – ca 19. Hilde Sørnæs fra Norsk kulturråd vil informere om musikerordningen i Kulturrådet. Hilde Wahl (Bisi Music) holder kurs i hvordan du setter opp søknaden din på best mulig måte.

Infomøte om støtteordninger for konsertarrangører i Oslo man. 21. jan kl 17 – 20. Hilde Stenseng fra Norsk kulturråd informerer om kulturrådets arrangørordning. Eline Melgalvis informerer om Oslo musikkråds arrangørstøtte. Og hvis det blir tid sier de litt om andre ordninger for arrangører også.
Ps. det blir samlinger for konsertarrangører i de andre fylkene på Østlandet utover våren, (Datoer kommer etterhvert…)

Påmelding innen fredag 18.jan på www.møst.org
Sted: Østnorsk jazzsenter/Oslo musikkråds lokaler, Trondheimsveien 2 Bygg J (inngang fra Herslebs gate)

 

Fra forsiden

Intervju

OJKOS spelar Andrine Dyblie Erdal

I den nye OJKOS-stallen frå 2023 er det ein som skil seg litt ekstra ut - cellisten Andrine Dyblie Erdal har bakgrunn frå den klassiske musikken og er utdanna i orkesterdireksjon frå Norges Musikkhøgskolen, og starta orkesterinteressen i ung alder i Nordstrand ungdomsorkester. No har ho skrive sitt første verk for OJKOS!