Nyheter

Audun Reithaug ny styreleder i Østnorsk jazzsenter

På styremøte i går ettermiddag ble Audun Reithaug konstituert som ny styreleder.

Ingrid Brattset har vært styreleder i Østnorsk jazzsenter (Øj) siden våren 2014. I april i år ble hun i tillegg valgt til leder for styret i Norsk jazzforum. Av hensyn til en potensiell uheldig rolleblanding mellom disse to vervene, valgte hun å trekke seg fra Øj i forbindelse med styrets møte i går ettermiddag.
– Styret i Øj har jobbet veldig godt denne perioden, så det er leit å forlate dere nå. Men jeg er helt trygg på at arbeidet med å videreutvikle aktivitetene under Øj-paraplyen vil bli ivaretatt med stor entusiasme og engasjement også i det kommende året med ny leder, sier Ingrid Brattset.

Et enstemmig styre besluttet at styremedlem Audun Reithaug skal lede styrets arbeid fram mot årsmøtet våren 2016, hvor det blir blir et formelt valg av ny styreleder.
– Jeg takker for tilliten som styret i Øj viser meg gjennom å konstituere meg som leder. Situasjonen med avtroppende styreleder midt i valgperioden er ikke optimal, men en midlertidig løsning som dette er den beste løsningen fram til årsmøtet, sier Audun Reithaug.

Styret i Østnorsk jazzsenter består av:
Audun Reithaug, styreleder (rykket opp fra plass som styremedlem)
Kai Gustavsen, nestleder
Kjersti Løken, medlem
Line Juul. medlem
Hayden Powell, medlem
Eyolf Dale, medlem (rykket opp fra varaplass)
Truls Gjefsen, vara

 

Fra forsiden

Intervju

OJKOS spelar Andrine Dyblie Erdal

I den nye OJKOS-stallen frå 2023 er det ein som skil seg litt ekstra ut - cellisten Andrine Dyblie Erdal har bakgrunn frå den klassiske musikken og er utdanna i orkesterdireksjon frå Norges Musikkhøgskolen, og starta orkesterinteressen i ung alder i Nordstrand ungdomsorkester. No har ho skrive sitt første verk for OJKOS!