Aktivitet

Øvingshelg med Buskerud & Vestfold ungdomsstorband 7. og 8.nov 2015

Erlend Skomsvoll og Shannon Mowday kaller inn gamle og nye BVUSere til øvingshelg i Drammen lørdag 7. og søndag 8.november.

Buskerud musikkråd og Østnorsk jazzsenter presenterer:

BVUS – BUSKERUD & VESTFOLD UNGDOMSSTORBAND

Vi inviterer Buskerud- og Vestfoldungdom i alderen 15 til 20 år til å bli med i BVUS – Buskerud & Vestfold ungdomsstorband.
BVUS er åpen for påmelding fra alle som spiller blåseinstrumenter. Vi har også ledig plass for en pianist eller trekkspiller. (For skoleåret 2015/2016 er det ikke ledig plass  på trommer, perk, bass eller gitar)
BVUS har tre til fire øvingssamlinger i løpet av året, fortrinnsvis i helger og på fridager. Det vil også bli avholdt flere konserter våren og sommeren 2016.

Hvis du har lyst til å spille storbandmusikk, lære mer om jazz, improvisasjon og komponering, og i tillegg møte mange andre musikkinteresserte, er dette noe for deg!

Erlend Skomsvoll er musikalsk leder for BVUS. Foto: Arne B. Rostad
Erlend Skomsvoll er musikalsk leder for BVUS. Foto: Arne B. Rostad

Musikalsk leder for BVUS er pianist, komponist og arrangør Erlend Skomsvoll. Han er blant annet kjent som pianist og arrangør i suksessgruppa Come Shine. Han har tidligere vært musikalsk leder for Trondheim jazzorkester, og gjort samarbeidsprosjekter med store jazznavn som Chick Corea og Pat Metheny. Han ledet også Midtnorsk ungdomsstorband på tidlig 2000-tall, og har ellers jobbet med både rock og klassisk musikk, bl.a. Kaizers Orchestra og Arve Tellefsen, som arrangør, komponist og dirigent. Erlend planlegger å legge opp til et repertoar med mye tøff storbandmusikk, med fokus på rytmiske låter som groover godt!

BVUS samling på G60 i Drammen lørdag 7.og søndag 8.november 2015:

Samlingen starter med oppmøte lørdag 7.november kl 12 og varer helt fram til søndag 8.november kl 1630. Sted: Ungdomshuset G60, Grønland 60, Drammen (ved Union Scene).
Overnatting i familierom på Comfort Hotel Union Brygge rett ved siden av G60.

Instruktører på denne samlingen er Erlend Skomsvoll og Shannon Mowday.

Egenandel kr 500 for november.

NB. Hvis du ikke har deltatt med BVUS tidligere i år, må du fylle ut:

Påmeldingsskjema til Buskerud & Vestfold ungdomsstorband 2015/2016

BVUS på Kongsberg jazzfestival 3.juli 2015. Foto: KG Jacobsen
BVUS på Kongsberg jazzfestival 3.juli 2015. Foto: KG Jacobsen

Fra forsiden

Intervju

OJKOS spelar Andrine Dyblie Erdal

I den nye OJKOS-stallen frå 2023 er det ein som skil seg litt ekstra ut - cellisten Andrine Dyblie Erdal har bakgrunn frå den klassiske musikken og er utdanna i orkesterdireksjon frå Norges Musikkhøgskolen, og starta orkesterinteressen i ung alder i Nordstrand ungdomsorkester. No har ho skrive sitt første verk for OJKOS!