Nyheter

Internasjonalt stor(band)møte på Moelv i august

Det blir internasjonal jazz i stort format når komponist og bandleder Christine Jensen (Canada) og trompeter Ingrid Jensen (Can/NY) møter Jarle G. Storløkken, Shannon Mowday (Sør-Afrika/Norge), Nilas Granseth og Hans Mathisen på 2017-versjonen av Storbandsommerkurset.

Christine Jensen. Foto: Randy Cole

Komponist og bandleder Christine Jensen har med seg søster og trompeter Ingrid Jensen – direkte fra New York til Moelv! Sammen med Jarle G. Storløkken, Shannon Mowday, Nilas Granseth og Hans Mathisen, skal de lede årets Storbandsommerkurs for om lag førti deltakere fra hele landet.

Sommerkurs 2017 Toppbanner

Storbandsommerkurset arrangeres mandag 7. til lørdag 12.august 2017, og påmeldingsfristen er satt til 17.mai.

Kurset passer for alle som har lyst til å bruke en varm sommeruke på å spille, spille og spille enda litt mer. Deltakerne fordeles på to storbandbesetninger som ledes av hhv Christine Jensen og Jarle G. Storløkken, og påmeldingen er åpen for deltakere fra hele Norges land. Nedre aldersgrense 14 år.

Les mer og meld deg på HER

 

Ingrid Jensen 1  Shannon Mowday Foto KGJ-kvadratisk

Instrumentundervisningen på årets storbandkurs vil bli godt ivaretatt av Ingrid Jensen (Can/NY) på trompet. Shannon Mowday tar hånd om saksofon-timene.

Nilas Granseth_Foto Aleksander Myklebust-kvadratisk)  Hans Mathisen i avisa-kvadratisk

Nilas Granseth underviser tromboner og grovmessing, mens Hans Mathisen får ansvar for undervisningen av alle komp-instrumenter på årets Storbandsommerkurs.

Storbandsommerkurs 2017 arrangeres av Hedmark & Oppland musikkråd og Østnorsk jazzsenter med tilskudd fra Oppland og Hedmark fylker, Sparebank1 Hedmark, Musikkens studieforbund og Norsk jazzforum.

 

 

 

Fra forsiden

Nyheter

UTLYSNING: Produsent, 100% fast stilling

Christine Jensen. Foto: Randy Cole Komponist og bandleder Christine Jensen har med seg søster og trompeter Ingrid Jensen – direkte fra New York til Moelv! Sammen med Jarle G. Storløkken, Shannon Mowday, Nilas Granseth og Hans Mathisen, skal de lede årets Storbandsommerkurs for om lag førti deltakere fra hele landet. Storbandsommerkurset arrangeres mandag 7. til […]