Nyheter

Ensemble Denada, Erlend Skomsvoll og Torun Eriksen på lufta i kveld

I kveld sendes siste konsert i NRK jazz’ serie: Ensemble Denada med Erlend Skomsvoll og Torun Eriksen i opptak fra Victoria Nasjonal jazzscene.

NRK har i høst sjekket ut flere jazzklubber i Oslo. Konklusjonen er at jazzen lever! Og at både tradisjonelle uttrykk og nye sjangre lever godt side om side.

I kveld, fredag 15.desember, er det Ensemble Denada med Erlend Skomsvoll og Torun Eriksen som blir å høre først på P2 Jazzklubben kl 20:00 før konserten fortsetter med både lyd og bilde på NRK2 kl 21:10.

NRK sender med dette siste konsert av fem live-opptak fra november og desember i år. Det er lov å håpe på at det kommer flere opptak og flere konserter i tv-ruta neste år!

Tidligere sendt:

  • fredag 3.nov: Ellen Andrea Wang trio, opptak fra Victoria Nasjonal jazzscene
  • fredag 10.nov: Eyolf Dale Wolf Valley band,  opptak fra Victoria Nasjonal jazzscene
  • fredag 17.nov: Bjørn Alterhaug Quintet, opptak fra Herr Nilsen/Oslo jazzforum
  • fredag 8.des: Terje Rydal 70!, opptak fra ictoria Nasjonal jazzscene

Alle sendingene er tilgjengelige i NRKS nettspiller.

Kveldens tv-sending går i reprise på NRK2 17.des kl 01:10.

Fra forsiden

Nyheter

OJKOS søker nye medlemar

OJKOS er eit komponist-kollektiv for skapande utøvarar, der kvart medlem skriv og får framført sin musikk mot å spele andre sine verk. No opnar vi opp for søknader for å fylle ledige plassar i ensemblet i to puljer fra hausten 2023 og våren 2024.

Nyheter

Påmeldingen er herved åpnet!

Nyvinningen Jazzkurs 2023 blir garantert tettpakket med samspill og musikk nærmest døgnet rundt, når jazzpedagogene Shannon Mowday, Gunnar Halle og Steffen Granly inviterer unge musikanter fra hele landet til fem dagers intens jazzcamp i juni.