Nyheter

Sommerkurs i storbandspill 2018 er åpent for påmelding!

Det blir internasjonal jazz i stort format når komponist og bandleder Kathrine Windfeld (Danmark) og trommeslager Lisbeth Diers (Danmark) møter Hans Mathisen, Shannon Mowday (Sør-Afrika/Norge), Nilas Granseth og Karl Strømme på 2018-versjonen av Storbandsommerkurset.

Komponist og gitarist Hans Mathisen og det danske stjerneskuddet, komponist og pianist Kathrine Windfeld, kommer til årets Sommerkurs i storbandspill! Sammen med Shannon Mowday, Lisbeth Diers, Nilas Granseth og Karl Strømme, leder de sommerens vakreste storbandkurseventyr for om lag førti deltakere fra hele landet.

Storbandsommerkurset arrangeres mandag 6. til lørdag 11.august 2018, og påmeldingsfristen er satt til 1.mai.

Kurset passer for alle som har lyst til å bruke en varm sommeruke på å spille, spille og spille enda litt mer. Deltakerne fordeles på to storbandbesetninger som ledes av Hans Mathisen og Kathrine Windfeld, og påmeldingen er åpen for deltakere fra hele Norges land. Nedre aldersgrense 14 år.

 

  Shannon Mowday Foto KGJ-kvadratisk

Instrument- og gruppeundervisningen på årets storbandkurs vil bli godt ivaretatt av Lisbeth Diers (Dk) som får ansvar for undervisningen av alle komp-instrumenter. Shannon Mowday tar hånd om saksofon-timene.

Nilas Granseth_Foto Aleksander Myklebust-kvadratisk)  

Nilas Granseth underviser tromboner og grovmessing, mens Karl Strømme får ansvar for trompetundervisningen.

Storbandsommerkurs 2018 arrangeres av Hedmark & Oppland musikkråd og Østnorsk jazzsenter med tilskudd fra Oppland og Hedmark fylker, Sparebank1 Hedmark, Musikkens studieforbund og Norsk jazzforum.

 

Les mer og meld deg på HER

Fra forsiden

Nyheter

TERNINGEN ER KASTA

I den femte OJKOS-konserten er det ein av grunnleggjarane som skriv musikken. I fylgje Andreas Rotevatn frå Nordfjordeid lét det smør frå første prøve.

Nyheter

Håpar det ikkje lét som eit storband

Til OJKOS sin fjerde konsert er det trompetist Lyder Øvreås Røed som er huskomponist. Vi tok ein prat med Lyder på Victoria under den siste øvinga før konserten tysdag 26. februar.