Nyheter

Ledige plasser på Sommerkurs i storbandspill!

Vi har ledige plasser på storbandsommerkurset og påmeldingsfristen utvides derfor til 17. mai. Vi søker spesielt etter trommer, bass og gitar/piano, men har også ledige plasser på andre instrumenter.

Lurer du på noe? Ring oss på 2200 5628 eller send en epost til audun(at)ostnorskjazzsenter.no.

Les mer og meld deg på HER

Komponist og gitarist Hans Mathisen og det danske stjerneskuddet, komponist og pianist Kathrine Windfeld, kommer til årets Sommerkurs i storbandspill! Sammen med Shannon Mowday, Lisbeth Diers, Nilas Granseth og Karl Strømme, leder de sommerens vakreste storbandkurseventyr for om lag førti deltakere fra hele landet.

Storbandsommerkurset arrangeres mandag 6. til lørdag 11.august 2018, og påmeldingsfristen er utvidet til 17..mai. Nedre aldersgrense 14 år.

Kurset passer for alle som har lyst til å bruke en varm sommeruke på å spille, spille og spille enda litt mer. Deltakerne fordeles på to storbandbesetninger som ledes av Hans Mathisen og Kathrine Windfeld.

Hans Mathisen leder «voksenbandet» Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene, Østlands-Posten
Kathrine Windfeld leder «ungdomsbandet» Foto: Allan Høgholm

 

 

 

 

 

 

 

 

Instrument- og gruppeundervisningen på årets storbandkurs vil bli godt ivaretatt av Lisbeth Diers (trommer/komp), Shannon Mowday (sax), Nilas Granseth (trombone) og Karl Strømme (trompet).

Storbandsommerkurs 2018 arrangeres av Hedmark & Oppland musikkråd og Østnorsk jazzsenter med tilskudd fra Oppland og Hedmark fylker, Sparebank1 Hedmark, Musikkens studieforbund og Norsk jazzforum.

Les mer og meld deg på HER

Fra forsiden

Nyheter

Når Tancred gjer OJKOS

Trompetist Tancred Heyerdahl Husø er neste mann ut med OJKOS-musikk - han bevegar seg mellom repetitative beats og det heilt frie.