Nyheter

Nyt sommarvarmen med AOJO på Salt!

Søndag 21. juni er AOJO – Akershus og Oslo ungdomsjazzorkester tilbake med sin første konsert etter korona-pausen, og dei spelar som aldri før.

Det heile foregår på Salt i Oslo, der du kan nyte sommarvarmen på bryggekanten i kombinasjon med frisk jazz fra utescena. AOJO har nytta den siste tida godt, til felles komponering og både digitale og gode, gamaldagse fysiske øvingar. På konserten får du høyre eit repertoar av kliss nye låtar skrive av musikalsk leiar, Shannon Mowday, og medlemmane i bandet.

– At this fantastic celebration of being back on stage, we present new compositions written by the combined compositional forces within AOJO and myself over this period, fortel Mowday.

– We present the ‘Lockdown Suite’ as a collective composition – depicting the frustrations of this this period and a whole lot of pent-up RUSS energy – as well as further compositions by Børge Brustad, Christian Berlin, Hayden Powell and some new and old favourites by yours truly, Shannon Mowday. Join us at SALT for a whole lot of fun, fantastic music and great energy! oppfordrer Mowday.

 


AOJO – Akershus og Oslo ungdomsjazzorkester
søn 21. juni kl 19  / dørene åpner kl 18
Salt, Langkaia 1
Bill: kr 90
www.salted.no
www.aojo.no

Fra forsiden