Nyheter

Søker band til Framtida i norsk jazz 2015

Band med medlemmer i alderen 16 til 24 år kan nå søke om deltakelse på Framtida i norsk jazz 2015. Søknadsfristen er 4. januar.

På bildet over: Jenny Kristine Frøysa fra bandet Høylytt under Framtida i norsk jazz 2014. Foto: Francesco Saggio.

Østnorsk, Midtnorsk og Sørnorsk jazzsenter inviterer til miniturneen FRAMTIDA I NORSK JAZZ i april 2015. Her presenterer vi den nye generasjonen jazzutøvere. Vi søker derfor unge jazztalenter i alderen 16 til 24 år som ønsker å presentere musikken sin for publikum.

Ut fra innsendt musikk velger vi ut tre eller fire band som deltar på FRAMTIDA I NORSK JAZZ. Bandene får hver sin workshop med lærer, før turné med tre konserter; på Dokkhuset i Trondheim, Nasjonal jazzscene i Oslo og Arendal jazzklubb.

Meld på ditt band ved å sende inn musikk og litt kort info om bandet innen 4. januar 2015 til post(a)sornorskjazzsenter.no. 

BenReddik på Framtida i norsk jazz 2014. Foto: John Hughes
BenReddik på Framtida i norsk jazz 2014. Foto: John Hughes

 

Fra forsiden

Intervju

OJKOS spelar Andrine Dyblie Erdal

I den nye OJKOS-stallen frå 2023 er det ein som skil seg litt ekstra ut - cellisten Andrine Dyblie Erdal har bakgrunn frå den klassiske musikken og er utdanna i orkesterdireksjon frå Norges Musikkhøgskolen, og starta orkesterinteressen i ung alder i Nordstrand ungdomsorkester. No har ho skrive sitt første verk for OJKOS!