Nyheter

Sommerkurs i storbandspill 3.-8. august 2015

Påmeldingen til årets vakreste storbandsommereventyr er åpnet. Vi har plass til mer enn førti deltakere, og det er første mann til mølla som gjelder. Kursledere i år er danske Aske Drasbæk og vår egen Erik Eilertsen.

Danske Aske Drasbæk leder ett av to storband på sommerkurset i år. Foto: Daniel Starrason.

Sommerkurset finner sted 3.-8.august 2015 på Arbeiderbevegelsens folkehøgskole på Ringsaker i Hedmark. Kurset er åpent for alle spillende musikanter og musikere mellom 14 og 99 år.

Hvert år samler vi rundt førti unge og voksne kursdeltakere   til en varm sommeruke med spilling, spilling, spilling, sosialt samvær og litt jamming på kvelden. På kurset får du spilt ny, nordisk storbandmusikk, du får jobbet med improvisasjon og samspill – og ikke minst blir du kjent med en stor gjeng med hyggelige musikanter fra hele landet.

erik_eilertsen_sepiaKursdeltakerne settes sammen to storband; ett ungdomsband og ett voksenband, som i år ledes av hhv Erik Eilertsen (bildet)(trompet) og Aske Drasbæk (treblås).

I tillegg kommer Hanna Paulsberg (saksofon), Torstein Lavik Larsen (trompet), Kristoffer Kompen (trombone) og Ellen Brekken (komp) for å undervise i grupper og hovedinstrument.

Hvem kan delta:

  • storbandmedlemmer, storbandledere, kulturskoleelever og -ansatte, samt alle andre som ønsker å lære mer om storbandspill og improvisasjon
  • deltakere fra hele landet er velkomne!
  • nedre aldersgrense er 14 år
  • alle deltakere må ha spilt noen år, og beherske instrumentet sitt
  • skolen er tilrettelagt for funksjonshemmede og vi aksepterer ledsagerbevis

Les mer og klikk deg fram til påmeldingsskjemaet på www.storbandsommerkurs.no

Velkommen skal du være!

Sommerkurs 2015 Plakat

Fra forsiden

Nyheter

OJKOS søker nye medlemar

OJKOS er eit komponist-kollektiv for skapande utøvarar, der kvart medlem skriv og får framført sin musikk mot å spele andre sine verk. No opnar vi opp for søknader for å fylle ledige plassar i ensemblet i to puljer fra hausten 2023 og våren 2024.

Nyheter

Påmeldingen er herved åpnet!

Nyvinningen Jazzkurs 2023 blir garantert tettpakket med samspill og musikk nærmest døgnet rundt, når jazzpedagogene Shannon Mowday, Gunnar Halle og Steffen Granly inviterer unge musikanter fra hele landet til fem dagers intens jazzcamp i juni.