Nyheter

Åpne møter om etablering av MØST som egen organisasjon

Kulturrådet har vedtatt at MØST Musikknettverk Østlandet skal etableres som en egen organisasjon utenfor Østnorsk jazzsenter. Vi inviterer musikkbransjen i vår region til å bli med i prosessen!

MØST er i dag ett av sju regionale kompetansesentre for musikk, og har helt siden etableringen i 2010 vært organisert som et prosjekt i Østnorsk jazzsenter. Norsk kulturråd har vedtatt nye retningslinjer for de regionale kompetansenettverkene – og vedtaket innebærer blant annet at MØST må skilles ut fra Østnorsk jazzsenter og opprettes som egen organisasjon.

På veien fram mot nyetableringen ønsker vi å ha nær dialog med representanter fra hele musikkbransjen i vår region (dvs. Oslo, Akershus, Oppland, Hedmark og Østfold). Første skritt på veien er fire åpne møter hvor vi vil orientere kort om hva MØST er i dag – og hvordan vi ser for oss at etableringsprosessen kan foregå framover mot et stiftelsesmøte rundt årsskiftet. Vi ønsker også innspill på hvordan vi legger opp løpet videre, hva MØST kan bli i framtida og hvem som ønsker å bidra i styre og stell. Alle som vil er derfor veldig velkommen til:

Kaffe- og dialogmøter om etablering av MØST:

  • Onsdag 23.august kl 14-15. Sted: Kulturhuset, Oslo
  • Mandag 28.august kl 10-11. Sted: Kulturkontoret, Tante Gerdas Kafé, Hamar
  • Mandag 28.august kl 14-15. Sted: Café Stift, Lillehammer
  • Fredag 22.september kl 13-14. Sted: K60, Fredrikstad

Bli med og tenk høyt sammen med oss!

Påmelding HER

 

Hvis du vil vite mer om hva MØST gjorde i 2016, kan du lese årsmeldinga fra i fjor: Årsmelding 2016 MØST

 

Fra forsiden

Nyheter

Håpar det ikkje lét som eit storband

Til OJKOS sin fjerde konsert er det trompetist Lyder Øvreås Røed som er huskomponist. Vi tok ein prat med Lyder på Victoria under den siste øvinga før konserten tysdag 26. februar.

Nyheter

Årets unge jazzmusikere på norgesturné

Den unge og energiske Trondheimstrioen I LIKE TO SLEEP ble kåret til Årets unge jazzmusikere 2018 under Moldejazz i fjor sommer, og i mars legger bandet ut på norgesturné.