Nyheter

Nytt ungdomsstorband er i gang!

I helgen møttes atten ungdommer fra Oppland og Hedmark til den aller første øvingshelga med IJO ung – Innlandet ungdomsjazzorkester

Endelig er IJO ung – Innlandet ungdomsjazzorkester etablert med første samling på Toneheim folkehøgskole. Det meldes om strålende innsats og godt humør! Bandmedlemmene er mellom 15 og 19 år og kommer fra Lillehammer, Kapp, Trysil, Gjøvik, Tangen, Elverum, Espa, Stange, Hamar og Tynset. Utover høsten blir det flere samlinger og debutkonsert allerede  lørdag 20.oktober på Dølajazz – Lillehammer jazzfestival.

IJO ung drives av Østnorsk jazzsenter og Hedmark og Oppland musikkråd med tilskudd fra Hedmark og Oppland fylkeskommuner, Musikkens studieforbund og Frifond Norsk musikkråd.

Mer info her: www.ijo-ung.no

foto: Eirin Lien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra forsiden

Nyheter

Håpar det ikkje lét som eit storband

Til OJKOS sin fjerde konsert er det trompetist Lyder Øvreås Røed som er huskomponist. Vi tok ein prat med Lyder på Victoria under den siste øvinga før konserten tysdag 26. februar.

Nyheter

Årets unge jazzmusikere på norgesturné

Den unge og energiske Trondheimstrioen I LIKE TO SLEEP ble kåret til Årets unge jazzmusikere 2018 under Moldejazz i fjor sommer, og i mars legger bandet ut på norgesturné.