Nyheter

Valgkomiteen i Østnorsk jazzsenter er i gang

Trompeter Hayden Powell leder valgkomitéarbeidet for Østnorsk jazzsenter og ønsker seg nye navn i innboksen.

– Østnorsk jazzsenter har en omfattende virksomhet med drift og turnévirksomhet i inn- og utland med flere store jazzensembler, ved siden av et sterkt fokus på rekruttering og talentutvikling gjennom ungjazzaktiviteter i store deler av Østlandsregionen, forteller Powell. – Nå nærmer det seg årsmøte og nytt valg av styre, som gjennomføres hvert annet år.

Valgkomiteen ser etter kandidater med ulik kompetanse.
– Det er behov for ulike kompetanser inn i styrearbeidet, og vi ønsker oss forslag til kandidater fra både internt i jazzmiljøet, men også fra aktører utenfor de innerste kretsene. Innsikt i kulturpolitikk eller informasjonsarbeid, og kjennskap til musikervirket og arrangørhverdagen, er etterspurte egenskaper, fortsetter Hayden. – Det er viktig å samle folk med ulik bakgrunn og ulike ferdigheter slik at styret totalt sett har bred kunnskap om organisasjonsarbeid og musikkproduksjon.

– På vegne av valgkomiteen oppfordrer jeg alle som sjøl har lyst til å bidra, eller som har forslag til andre kandidater, til å ta kontakt med meg eller noen av mine kolleger i komiteen, avslutter Powell.

Valgkomiteen for Østnorsk jazzsenter 2024:
Hayden Powell, leder, tlf 938 37 707, contact(a)haydenpowell.com
Ragnhild Menes, tlf 918 87 487, ragnhild(a)kongsbergjazz.no
Henriette Eilertsen, 950 02 421, heneilertsen(a)gmail.com
Dag Erik Knedal Andersen, 959 35 757, dagerik.knedal(a)gmail.com

Nåværende styre i Østnorsk jazzsenter:
Nina Kongtorp, styreleder
Solveig Skår, nestleder
Hilde Marie Holsen
André J. Ishak
Halvor Voldstad
Magnus Skavhaug Nergaard
Anne Moberg, vara
Martin Myhre Olsen, vara

Hele styret er på valg.

 

 

Fra forsiden

Intervju

OJKOS spelar Andrine Dyblie Erdal

I den nye OJKOS-stallen frå 2023 er det ein som skil seg litt ekstra ut - cellisten Andrine Dyblie Erdal har bakgrunn frå den klassiske musikken og er utdanna i orkesterdireksjon frå Norges Musikkhøgskolen, og starta orkesterinteressen i ung alder i Nordstrand ungdomsorkester. No har ho skrive sitt første verk for OJKOS!