Ung vokal

Høsten 2018 starter vi opp Ung vokal – Østnorsk ungdomsjazzvokalensemble, et tilbud til ungdom i alderen 14-18 som vil utvikle ferdigheter innen rytmisk samsang og vokalimprovisasjon. Undervisningen er gehørbasert og du vil også lære mer om stemmeføring og spontanarrangering.

Vi starter opp høsten 2018 med 4 helgesamlinger og konsert på Kampen Jazz. Hvis du har lyst til å synge rytmisk korsang under profesjonell ledelse, utvikle dine ferdigheter inn vokalimprovisasjon, og i tillegg møte mange andre musikkinteresserte, er dette noe for deg!

Meld deg på her!

Anja Eline Skybakmoen, foto: Maria Gossé

Musikalsk leder er vokalist Anja Eline Skybakmoen. Hun er utdannet i jazz og improvisasjon fra NMH, og har lang erfaring som pedagog og som aktiv utøver både som solist, komponist og i vokalensembler som Eplemøya Songlag og Pitsj. Hun har gitt ut to soloalbum og har erfaring som korist for artister som Morten Abel, Siri Nilsen og Susanne Sundfør. Hun er også musikalsk konsulent for nyetablerte Fargespill Oslo.

Planlagte aktiviteter 2018
– 29-30 september: prøver på Sentralen (Produksjonsrom 3), Oslo
– 20-21 oktober: prøver på Akks (Brenneriveien 9), Oslo
– 3-4 november: prøver på Sentralen (Produksjonsrom 3), Oslo
– 10-11 november: prøver på Sentralen (Forstanderskapssalen), Oslo
– 11. november: konsert på Kampen jazz (Cafeteatret), Oslo

Ung Vokal er støttet av Musikkens studieforbund, Frifond og KOMP/Norsk musikkråd. Vi takker også Sentralen Ung for lån av lokaler.

Gratis deltagelse.

Meld deg på her!

 

 

 

Fra forsiden

Nyhet

Ledige plasser på Sommerkurs i storbandspill!

Vi har ledige plasser på storbandsommerkurset og påmeldingsfristen utvides derfor til 17. mai. Vi søker spesielt etter trommer, bass og gitar/piano, men har også ledige plasser på andre instrumenter.

Nyhet

Høringsinnspill til regionreform

Østnorsk jazzsenter har levert høringsinnspill til Kommunal og moderniseringsdepartementet i forbindelse med Ekspertutvalgets forslag til desentralisering av oppgaver fra staten til de nye fylkeskommunene.