Ung vokal

Høsten 2018 starter vi opp Ung vokal, et jazzvokalensemble for ungdom i alderen 15-20 som vil utvikle ferdigheter innen rytmisk samsang og vokalimprovisasjon. Undervisningen er gehørbasert og du vil også lære mer om stemmeføring og spontanarrangering.

Vi starter opp høsten 2018 med 4 helgesamlinger og konsert på Kampen Jazz. Hvis du har lyst til å synge rytmisk korsang under profesjonell ledelse, utvikle dine ferdigheter inn vokalimprovisasjon, og i tillegg møte mange andre musikkinteresserte, er dette noe for deg! Tilbudet er åpent for deltakere fra hele Østlandet.

Meld deg på her!

Anja Eline Skybakmoen, foto: Maria Gossé

Musikalsk leder er vokalist Anja Eline Skybakmoen. Hun er utdannet i jazz og improvisasjon fra NMH, og har lang erfaring som pedagog og som aktiv utøver både som solist, komponist og i vokalensembler som Eplemøya Songlag og Pitsj. Hun har gitt ut to soloalbum og har erfaring som korist for artister som Morten Abel, Siri Nilsen og Susanne Sundfør. Hun er også musikalsk konsulent for nyetablerte Fargespill Oslo.

Planlagte aktiviteter 2018
– 29-30 september: prøver på Sentralen (Produksjonsrom 3), Oslo
– 20-21 oktober: prøver på Akks (Brenneriveien 9), Oslo
– 3-4 november: prøver på Sentralen (Produksjonsrom 3), Oslo
– 10-11 november: prøver på Sentralen (Forstanderskapssalen), Oslo
– 11. november: konsert på Kampen jazz (Cafeteatret), Oslo

Ung vokal er støttet av Musikkens studieforbund, Frifond og KOMP/Norsk musikkråd. Vi takker også Sentralen Ung for lån av lokaler.

Gratis deltagelse. Ved påmelding plikter man seg til å møte på alle øvelser som er satt opp.

Meld deg på her!

 

 

 

Fra forsiden

Nyhet

Ung sommerjazz

Ungdomsjazzorkestrene våre spiller seg gjennom inn- og utland i hele sommer, med startpunkt på Musikkfest Oslo juni og sesongavslutning på Oslo jazzfestival i august.

Nyhet

Høringsinnspill til regionreform

Østnorsk jazzsenter har levert høringsinnspill til Kommunal og moderniseringsdepartementet i forbindelse med Ekspertutvalgets forslag til desentralisering av oppgaver fra staten til de nye fylkeskommunene.