Ung vokal

Høsten 2018 starter vi opp Ung vokal, et jazzvokalensemble for ungdom i alderen 15-20 som vil utvikle ferdigheter innen rytmisk samsang og vokalimprovisasjon. Undervisningen er gehørbasert og du vil også lære mer om stemmeføring og spontanarrangering.

Vi starter opp høsten 2018 med fire helgesamlinger etterfulgt av konsert på Kampen Jazz. Hvis du har lyst til å synge rytmisk korsang under profesjonell ledelse, utvikle dine ferdigheter inn vokalimprovisasjon, og i tillegg møte mange andre musikkinteresserte, er dette noe for deg! Tilbudet er åpent for deltakere fra hele Østlandet.

Anja Eline Skybakmoen, foto: Maria Gossé

Musikalsk leder er vokalist Anja Eline Skybakmoen. Hun er utdannet i jazz og improvisasjon fra NMH, og har lang erfaring som pedagog og som aktiv utøver både som solist, komponist og i vokalensembler som Eplemøya Songlag og Pitsj. Hun har gitt ut to soloalbum og har erfaring som korist for artister som Morten Abel, Siri Nilsen og Susanne Sundfør. Hun er også musikalsk konsulent for nyetablerte Fargespill Oslo.

Planlagte aktiviteter 2018
– 29-30. september, kl 11-15: prøver på Sentralen (Produksjonsrom 3), Oslo
– 20. oktober, kl 11-15: prøver på Sentralen (Produksjonsrom 3), Oslo
– 21. oktober, kl 11-15: prøver på AKKS, Oslo
– 3. november, kl 11-15: prøver på Sentralen (Forstanderskapssalen), Oslo
– 4. november, kl 11-15: prøver på Sentralen (Produksjonsrom 3), Oslo
– 10. november, kl 11-15: prøver på Sentralen (Forstanderskapssalen), Oslo
– 11. november, kl 15-18: prøver på Sentralen (Forstanderskapssalen), Oslo
– 11. november, kl 20: konsert på Kampen jazz (Cafeteatret), Oslo

Gratis deltagelse. Ved påmelding plikter man seg til å møte på alle øvelser som er satt opp.

Frist for påmelding gikk ut 31. august.

Ung vokal er et prosjekt i regi av Ung i kor Oslo og Østnorsk jazzsenter. Vi har fått midler fra Musikkens studieforbund, Frifond og KOMP/Norsk musikkråd. Vi takker også Sentralen Ung for lån av lokaler.

 

 

 

Fra forsiden

Nyhet

TERNINGEN ER KASTA

I den femte OJKOS-konserten er det ein av grunnleggjarane som skriv musikken. I fylgje Andreas Rotevatn frå Nordfjordeid lét det smør frå første prøve.

Nyhet

Håpar det ikkje lét som eit storband

Til OJKOS sin fjerde konsert er det trompetist Lyder Øvreås Røed som er huskomponist. Vi tok ein prat med Lyder på Victoria under den siste øvinga før konserten tysdag 26. februar.