Ungdommens improorkester

Østnorsk jazzsenter starter til høsten opp nyvinningen Ungdommens improorkester, under ledelse av Henriette Eilertsen. Dette blir et ensemble for musikere i alderen 14-20 år med fokus på gehørbasert samspill og mye improvisasjon. Deltakerne må kunne spille et instrument rimelig bra, men trenger ikke å beherske improvisasjon fra før. Kanskje har du allerede kommet litt i gang med improvisasjon, men trenger tips til hvordan du kan komme deg videre? Føler du at du mangler kunnskap eller har du bare aldri helt har tørt å ta sjansen? Da er dette noe for deg!

Plan for 2021:

  • 4.-5. september: prøver
  • 9.-10. oktober: prøver
  • 13.-14. november: prøver
  • 27. november: prøve
  • 28. november: konsert på Kampen jazz (Caféteatret), Oslo

Gratis deltagelse! Meld deg på nederst på siden.

Henriette Eilertsen, foto: Francesco Saggio

Henriette H. Eilertsen fra Ski er fløytist og har studert utøvende jazz ved Norges musikkhøgskole. Hun er en aktiv utøver og komponist på den unge, norske jazzscenen og er å høre på festivaler og jazzscener med band som Billy Meier, OJKOS (Orkesteret for jazzkomponister i Oslo), Fieh og Slow is the New Fast. Improvisasjonen står sterkt både i Henriettes egen musikk og hennes spill, som spenner seg fra harmonisk og rytmisk sammen med OJKOS, til abstrakt og klanglig sammen med Billy Meier. Hun har de siste årene jobbet med improvisasjon med barn og ungdom fra hele verden gjennom Improbasen og i forbindelse med festivalen Kids in Jazz og som blir arrangert årlig i Oslo.

Ungdommens improorkester er etablert med støtte fra Norsk kulturråd.

Påmeldingsskjema Ungdommens improorkester

Påmeldingsskjema Ungdommens improorkester. Henriette Eilertsen er instruktør.
  • Vennligst skriv inn en verdi mellom 0000 og 9999.

Fra forsiden

Nyhet

OJKOS inntar Kampen kirke

OJKOS er endelig klare for å spille for live publikum igjen, og lørdag 19. juni pakker de instrumentkassene og rusler fra sitt tilholdssted på Victoria Nasjonal jazzscene til Kampen kirke.

Nyhet

Østnorsk jazzsenter oppsummerer 2020

Pandemien og nedstengningen av kulturlivet har vist hvor store hull det er i det økonomiske sikkerhetsnettet for det prosjektfinansierte musikkfeltet. Vi kjemper fortsatt for forutsigbare og profesjonelle betingelser for skapere og utøvere i det frie feltet.