Nyheter

Vi søker ungdommer til improkurs og jazzensembler!

Til høsten har vi ledige plasser i både Improvisasjonsverksted for ungdom, i våre faste ungdomsjazzensembler og i nyvinningen Ungdommens improorkester.

Er du mellom 14 og 20 år, spiller allerede et instrument og kan tenke deg å utforske improvisasjon og samspill i jazzemsembler? Da er dette noe for deg!

Først ut er Improvisasjonsverksted for ungdom, 21-22. august på Øvingshotellet i Oslo. Dette er et to-dagers verksted der du får utforske improvisasjon med veiledning fra de to erfarne jazzmusikerne og pedagogene, Shannon Mowday og Henriette Eilertsen. Mer info og påmelding her!

Til høsten starter vi også opp nyvinningen Ungdommens improorkester under ledelse av Henriette Eilertsen. Dette blir et gehørbasert ensemble med fokus på samspill og mye improvisasjon. Mer info og påmelding her!

Vi har også ledige plasser i våre fire etablerte ungdomsjazzensembler som har aktiviteter gjennom hele året: et ungdomsjazzvokalensemble (Ung Vokal) og fire ungdomsjazzorkestre; ett for Buskerud (BUJO), ett for Innlandet (IJO ung), ett for Akershus og Oslo (AOJO). Mer info og påmelding til disse her!

 

Fra forsiden

Intervju

OJKOS spelar: Henriette Eilertsen

Prosessen med debutplata Poems for flute var intens og lærerik for Henriette Eilertsen. Ut av bobla kjem ho til OJKOS med heilt ny musikk.

Intervju

Klanglige minner fra Bendik Sells og Oslo 14

Komponist Bendik Sells har komponert for det improviserande vokaleensemblet Oslo 14 som urframfører verket “Snow, Wind and Whale” i Vigelandsmausoleet laurdag. Korleis lét ni stemmer sine klanglege tolkingar av snø, vind og kvalsong?