Nyheter

Vi søker ungdommer til improkurs og jazzensembler!

Til høsten har vi ledige plasser i både Improvisasjonsverksted for ungdom, i våre faste ungdomsjazzensembler og i nyvinningen Ungdommens improorkester.

Er du mellom 14 og 20 år, spiller allerede et instrument og kan tenke deg å utforske improvisasjon og samspill i jazzemsembler? Da er dette noe for deg!

Først ut er Improvisasjonsverksted for ungdom, 21-22. august på Øvingshotellet i Oslo. Dette er et to-dagers verksted der du får utforske improvisasjon med veiledning fra de to erfarne jazzmusikerne og pedagogene, Shannon Mowday og Henriette Eilertsen. Mer info og påmelding her!

Til høsten starter vi også opp nyvinningen Ungdommens improorkester under ledelse av Henriette Eilertsen. Dette blir et gehørbasert ensemble med fokus på samspill og mye improvisasjon. Mer info og påmelding her!

Vi har også ledige plasser i våre fire etablerte ungdomsjazzensembler som har aktiviteter gjennom hele året: et ungdomsjazzvokalensemble (Ung Vokal) og fire ungdomsjazzorkestre; ett for Buskerud (BUJO), ett for Innlandet (IJO ung), ett for Akershus og Oslo (AOJO). Mer info og påmelding til disse her!

 

Fra forsiden

Intervju

OJKOS spelar Sigrid Aftret – inspirert av biletkunstnar Anna-Eva Bergman

Saksofonist og komponist Sigrid Aftret gav tidlegare i haust ut debutplata med bandet sitt Bêl som vart teke i mot med begeistra øyrer frå kritikarar og publikum. No er ho fersk i OJKOS, og tysdag 29.11 får vi høyre hennar første tolking av orkesteret. Vi ville høyre med Aftret om ho kunne fortelje om kva vi får høyre denne dagen.

Nyheter

Påmeldingen er herved åpnet!

Nyvinningen Jazzkurs 2023 blir garantert tettpakket med samspill og musikk nærmest døgnet rundt, når jazzpedagogene Shannon Mowday, Gunnar Halle og Steffen Granly inviterer unge musikanter fra hele landet til fem dagers intens jazzcamp i juni.