Nyheter

Vi søker ungdommer til improkurs og jazzensembler!

Til høsten har vi ledige plasser i både Improvisasjonsverksted for ungdom, i våre faste ungdomsjazzensembler og i nyvinningen Ungdommens improorkester.

Er du mellom 14 og 20 år, spiller allerede et instrument og kan tenke deg å utforske improvisasjon og samspill i jazzemsembler? Da er dette noe for deg!

Først ut er Improvisasjonsverksted for ungdom, 21-22. august på Øvingshotellet i Oslo. Dette er et to-dagers verksted der du får utforske improvisasjon med veiledning fra de to erfarne jazzmusikerne og pedagogene, Shannon Mowday og Henriette Eilertsen. Mer info og påmelding her!

Til høsten starter vi også opp nyvinningen Ungdommens improorkester under ledelse av Henriette Eilertsen. Dette blir et gehørbasert ensemble med fokus på samspill og mye improvisasjon. Mer info og påmelding her!

Vi har også ledige plasser i våre fire etablerte ungdomsjazzensembler som har aktiviteter gjennom hele året: et ungdomsjazzvokalensemble (Ung Vokal) og fire ungdomsjazzorkestre; ett for Buskerud (BUJO), ett for Innlandet (IJO ung), ett for Akershus og Oslo (AOJO). Mer info og påmelding til disse her!

 

Fra forsiden

Nyheter

Østnorsk jazzsenter oppsummerer 2020

Pandemien og nedstengningen av kulturlivet har vist hvor store hull det er i det økonomiske sikkerhetsnettet for det prosjektfinansierte musikkfeltet. Vi kjemper fortsatt for forutsigbare og profesjonelle betingelser for skapere og utøvere i det frie feltet.